OM AT VÆRE LIGE DÉR, HVOR MAN ER

Det er blevet sommer og med sommerens komme er det som om, at jeg har fået perspektiv på mine vane. De online i særdeleshed. Med sommerens opblomstring af udendørsaktiviteter, festligheder og andet, der kræver min opmærksomhed her og nu, har det været utrolig lidt, jeg har været online. I stedet har jeg været fuldt opslugt af det, der er sket omkring mig og min computer primært været et arbejdsredskab til opgaver, der bare skal ud af verden. I stedet har jeg været, hvor jeg var. Lige dér. Lige her. Lige nu. Det har efterladt mig underligt fredfyldt.

Og det har sat tingene i perspektiv. For har jeg virkelig lyst til bare at synke tilbage i de gamle vaner til efteråret?

 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *