GANSKE ENKELT TILBAGE PÅ SPORET

GANSKE ENKELT TILBAGE PÅ SPORET

Det er lang tid til siden, at jeg sidst har været logget ind her på Ganske Enkelt. Her, hvor det hele startede. Men det sidste halve år har jeg tænkt på… tænkt på, om jeg mon skulle vende tilbage? Tænkt på, om jeg kunne genstarte en blog, der har sovet i over et år. En blog, som startede bredt tilbage i 2011, forvandlede sig til en garderobeblog, som som splittede sig i to (langsomtliv.dk, som jeg har lukket igen) og som senere blev til et garderobeprojekt (www.nordrobe.dk). Men i takt med, at netop sidstnævnte har udfoldet sig, har jeg savnet et sted til resten. Et sted til at skrive om alt det, der ikke vedrører det at skabe en holdbar garderobe. Et sted at skrive om enkel livsstil, om grønne fingre, om at indrette sig med genbrug, om at rejse så lidt som muligt og stadig leve så meget som muligt, men også om emner som prioriteter i et spirende arbejdsliv, spiritualitet og andre lidt større ting i livet. Så jeg har overvejet, hvordan det kunne se ud. Om det ville komplicere mit liv unødvendigt at skulle skrive på flere platforme (vigtig overvejelse, når man gerne vil leve enkelt 😉 ). Så jeg har ventet, indtil jeg ikke kunne lade være. Indtil jeg savnede mit lille digitale hjem for meget. Det gør jeg nu. For Ganske Enkelt er og bliver bare der, hvor ordene flyder frit.

Så jeg har genstartet bloggen og fjernet alle de gamle indlæg. Fordi jeg ikke kan samle op præcis, der hvor jeg slap, når der er gået et år. Beklager rodet – det bliver fikset inden længe. Desuden bliver det anderledes denne gang. Blandt andet får jeg mig en medskribent, der fra tid til anden vil bidrage – og så håber jeg, at Ganske Enkelt ret hurtigt finder et nyt format at udfolde sig i.

Jeg glæder mig!2 thoughts on “GANSKE ENKELT TILBAGE PÅ SPORET”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *